luni, 25 martie 2013

Kahlil Gibran

  "Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece. Daca se intoarce, a fost mereu al tau. Daca nu, inseamna ca nu a fost niciodata. " Kahlil Gibran

  Incercam deseori sa ne motivam singuri, sa trecem peste si sa lasam in urma lucruri pe care le-am iubit si poate inca le iubim. Incercam sa uitam momentele frumoase care ne-au facut sa devenim ceea ce suntem azi. Lasam la o parte partile bune si le acoperim cu lucruri urate. Uitam sa apreciem lucrurile care ne fac viata mai frumoasa si care ne fac cu adevarat fericiti si pastram in suflet numai lucrurile rele, apoi incepem sa uram si sa devenim mai rai.
  Si peste ani, cand ne amintim de iubirile ce le-am lasat in urma, ne gandim "Nu s-a intors, inseamna ca destinul nostru nu era sa fim impreuna." Dar oare se gandeste cineva ca nu destinul trebuie sa ne duca langa cei pe care ii iubim, ci noi insine? Ne gandim vreodata ca ar fi bine sa ne intoarcem noi, nu sa ii asteptam pe altii sa se intoarca? Ne intrebam vreodata: "Numai daca s-ar fi intors ar fi fost al meu. Dar nu s-a intors.. Dar oare, a plecat vreodata cu adevarat?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu