duminică, 3 februarie 2013

Lumea lor

   Va despartiti. Va ignorati. Simtiti ca nu puteti sta despartiti. Va intoarceti unul la altul. Apoi va evitati. Va e teama sa intalniti privirea celuilalt.Incercati sa fiti cat mai mult unul in prezenta celuilalt, dar in acelasi timp incercati sa va aratati unul altuia ca va e mai bine unul fara celalalt.
 Va cautati privirile unul celuilalt cand va e dor. Incercati sa va intoarceti inapoi, iar cand ati fost reacceptati in lumea celuilalt, va bateti joc, iar apoi plecati, fara sa va pese ce lasati in spate. Aveti nevoie de cineva care sa va fie alaturi, dar nu acceptati pe nimeni inauntrul inimii voastre, inafara de celalalt. Va iubiti atat de mult incat ati traversa oceanul pe deasupra apei ca sa ajungeti unul la altul, dar sunteti atat de orgoliosi incat ati putea sa il vedeti pe celalalt tarandu-se pe jos de suferinta in loc sa ii spuneti "Imi pare rau!" si sa il ridicati.
  Faceti aceleasi lucruri. Incercati sa il faceti pe celalalt sa sufere, dar suferiti si voi la randul vostru. Suferuti de suferinta celuilalt. Suferiti ca nu va aveti aproape.
  Nu va vreti, dar aveti nevoie unul de celalalt.

Alexandra P.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu