duminică, 1 iulie 2012

Filme

  Am ales acest subiect, deoarece imi ocupa o buna parte din timpul liber. Este lucrul pe care il fac mereu atunci cand am o stare aiurea, pe care cu totii am avut-o macar o data, cand simtim ca nu mai avem nevoie de nimic si ne simtim rau si suntem tristi.   

  In primul rand, imi plac filmele din care pot invata ceva. de exemplu "Edward scrissorhands", de unde am invatat ca oamenii cu cele mai multe defecte, pun cele mai multe sentimente in ceea ce fac, asa cum a facut Edward. Sau am mai invatat ca oamenii, in majoritatea timpului, judeca alti oameni, fara a avea nicio dovada clara a ceea ce ei cred. Mi s-a parut interesant pentru ca povestea a pornit banal, de la o bunica, care ii spunea nepoatei ei de ce ninge, dar ajunge sa fie o poveste foarte emotionanta.     

  
  In al doilea rand, imi aleg filmele pe care sa le vizionez in functie de actori. Si avand in vedere ca actorul meu preferat este Johnny Depp, cele mai multe filme la care ma uit, sunt cu el. Si din cele vazute pana acum, mi-a placut mult "Sleppy Hollow", "Dark Shadows" si "Secret Window". Mi-au placut povestile care stau la baza filmelor si de asemenea, filmele sunt reusite.


 

  Cel mai mult imi plac filmele in care ma regasesc. Si cel mai bun exemplu cred ca este "Like crazy". Nu ma regasesc in totalitate (pana acum), dar in mare parte, ma regasesc. Nu m-a impresionat atat de mult filmul propriu-zis, atat cat m-a impresionat faptul ca ma uitam la film si parca ma vedeam pe mine acolo. Mi l-a recomandat o prietena si pentru asta ii multumesc enorm. 

 

   Ador filmele de dragoste. Imi plac deoarece vad noi povesti de dragoste, desi stiu ca astfel de dragoste se gaseste doar in filme. Imi place sa vad persoane care se iubesc, fac orice sa fie impreuna, trec peste orice amandoi. Se poate intampla orice, dar sunt mereu impreuna. De exemplu "Jeux d'enfants", "Love and Basketball", "Dear John", "Juno" si altele.  

  Imi place genul asta de filme deoarece eu mereu am fost lipsita de afectiune. Din partea parintilor am avut, nu ma pot plange, dar pe parcursul anilor, eu am crescut si nu am mai primit destula afectiune, pe cat aveam nevoie. Chiar daca nu recunosc asta, mereu am nevoie de cineva sa imi spuna "Noapte buna!" seara cand ma bag in pat sau de cineva care sa ma stranga in brate atunci cand ma simt singura. 





  In ultimul rand, dar nu cel din urma, IUBESC serialul "Pretty Little Liars". Imi plac povestile de dragoste, misterul si imi place sa "ghicesc" cine este "A". Imi place la nebunie Keegan Allen(Toby Cavanaugh), dar si Ian Harding(Ezra Fitz) si Tylor Blackburn(Caleb Rivers). Cel mai mult imi place cuplul Troian Bellisario(Spencer Hastings)- Keegan Allen(Toby Cavanaugh), dar si celelalte personaje si cupluri imi plac. 

  

SFARSIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu