duminică, 1 iulie 2012

Baietii

  BAIETII.

  1. Un subiect atat de complicat si totusi atat de simplu. Uneori sunt foarte usor de inteles, alteori, nu iti poti explica deloc ceea ce vor sau ceea ce fac. De obicei, vezi lucrurile clar, doar daca esti inafara unei situatii anume, iar daca esti implicata intr-o situatie, nu iti poti da deloc seama de ce face un baiat anumite lucruri. 
  De exemplu, fetelor, de cate ori v-ati intrebat de ce un baiat va tachineaza si nu ati putut ajunge niciodata la o concluzie si cat de usor va dadeati seama ca o place pe prietena voastra atunci cand o tachina?
  
  2. Baietii si sentimentele. Toate fetele au spun cel putin o data ca baietii sunt niste insensibili, fie din cauza unei iubiri nereusite, in cele mai multe cazuri, fie din cauza baietilor care o tachineaza la scoala. Dar oare s-a gandit cineva vreodata ca baietii chiar simt, chiar daca nu arata asta prea mult? Am vazut multe feluri de baieti: care isi arata sentimentele in public si nu le e frica de parerea altora; care simt foarte multe in adancul sufletului lor, dar nu il arata decat persoanelor apropiate; care simt, dar arata asta doar celor pentru care simt ceva. Sunt tot felul de baieti, dar nu cred ca este niciunul care sa nu simta nimic. "Si baietii plang cateodata", va amintiti? Nu trebuie sa aruncam cu vorbe urate in ei si nici sa ii ranim, pentru ca simt si ei la fel ca voi, poate chiar mai profund.



  3. Fetelor, cu toate cunoasteti acel baiat care este indragostit de voi, dar simtiti ca este cel mai ok sa legati doar o prietenie cu el. Acel baiat care va face sa radeti si voi il tachinati, dar niciodata nu v-ati imagina mai mult de atat. V-ati gandit oare ce simte el? Oare respingere? Sau se simte bine ca macar vorbiti cu el?

  4. "Acel baiat care te face sa razi, sa te simti bine, sa te gandesti mereu la el si sa zambesti doar pentru ca se plimba prin mintea ta. acel baiat caruia nu ii pasa de tine asa de mult pe cat iti pasa tie de el. Acel baiat care a aparut in viata ta, te-a facut sa te simti ca si cum ai fi in al 9-lea cer, iar apoi pleaca si te face sa simti ca nimeni nu te mai iubeste si esti singura pe lume. Acel baiat la care te gandesti non-stop, iar apoi te gandesti daca si el face acelasi lucru. Acel baiat care iti apare in minte din fiecare motiv "stupid" si nu ti-l mai poti scoate din minte toata ziua." 
  DA! Despre el vorbeam. Stii si tu care. Tocmai te-ai gandit la el. Baiatul pe care il placi in secret, dar niciodata nu i-ai spus asta. Poate se gandeste si el la voi. Ar fi bine sa ii spuneti. 

  5. Baiatul ideal. Banuiesc ca avem cu toate in minte un gen de baiat care ni se pare noua a fi PERFECT. 
  Al meu este asa:
-mai inalt decat mine: pentru ca ma simt protejata
-cu parul lung: imi place genul asta de baieti pentru ca am cu ce sa ma joc, tata are parul lung si imi place mult, arata ca asculta muzica buna 
-brunet: de preferat. Poate fi si blond, dar imi plac mai mult brunetii.
-ochii caprui sau verzi de preferat
-sa asculte rock. In niciun caz manele.
-sa fie slabut
   
   In mare cam atat, dar mai sunt si alte detalii.



  6. FOSTUL IUBIT. Am lasat acest subiect pe ultimul plan, deoarece inca incerc sa trec peste asta. Aproape toate am trecut peste prima iubire. Unele mai usor, unele mai greu, altele deloc. Eu fac parte in categoria "deloc". Inca incerc sa aflu daca dupa o despartire baietii se gandesc la fel de intens la ceea ce a fost, ca si noi, fetele. 
  Fie ca e vina fetelor, fie ca este vina baietilor, fie ca e vina amandurora, relatia s-a sfarsit si nu mai avem ce face. Simtim ca totul s-a spulberat in 1000 de bucatele mici si cerul ne-a picat in cap. Simti ca numanui nu ii mai pasa de tine si esti singura pe pamant. Dupa o perioada de timp, fie ca vrem, fie ca nu, incepem sa ne acomodam fara persoana langa care te simteai cel mai bine, chiar daca mai umbla prin capul tau din cand in cand. Si apoi, banuiesc ca toate ati simtit din nou acele sentimente, pe care le aveati inainte, care apar de nicaieri, atunci cand el va spune "Buna!" sau cand va intersectati privirile pe holul scolii. Simtiti o tulburare atunci cand cineva va reaminteste de el din nou si din nou. Va amintiti primii fluturasi in stomac, primul sarut, prima imbratisare si tot ce va leaga de el. Va amintiti cat de mult l-ati iubit si parca l-ati mai iubi. Va patrunde un dor pana in cele mai adancite colturi ale sufletului si parca i-ati sari in brate de dor. Da.. stiu! Si voi v-ati gandit ca nu o sa aiba o reactie prea placuta. Sau poate o sa se gandeasca "Ce aiurita! A uitat ca nu mai suntem impreuna?". La asta ma gandesc si eu de fiecare data cand il privesc. 

  Timpul de obicei sterge sentimentele, dar nu si amintirile.

  SFARSIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu