duminică, 30 iunie 2013

Inima este un muschi

 

  Si inima este un muschi. Si ca orice muschi, ea oboseste. 
  Dupa atata lupta cu mintea noastra, dupa lungi asteptari fara raspuns, dupa stradania de a ne convinge ca cele mai frumoase si nebunesti lucruri sunt facute din inima, dupa suferinta traita in urma unor intamplari nefericite, inima oboseste sa mai creada, sa mai spere, sa mai lupte.
  Inima cere o pauza, pentru ca are nevoie de un timp de refacere. 
  Dupa atata suferinta, inima are nevoie de liniste, de pace. Iar noi, de cele mai multe ori, refuzam sa ii dam aceasta pauza, pentru simplul fapt ca noi inca mai credem in minuni. 


   Oricat de obosita ar fi, inima noastra niciodata nu renunta sa spere, ea doar renunta sa lupte.




miercuri, 12 iunie 2013

Aceleasi maini

  Mainile. Acele maini care te hranesc, te ajuta sa scrii sau sa faci curat. Aceleasi maini cu care criminalul sau hotul isi comite fapta. Aceleasi maini cu care brutarul prepara painea si doctorul salveaza o viata. Aceleasi maini care iti mangaie chipul, iti dau si o palma. Aceleasi maini care te apara, apoi te imping. Aceleasi maini care iti strang mana, apoi acopera niste ochi orgoliosi. Aceleasi maini care te cheama, iar apoi te resping. Aceleasi maini care iti simt absenta, dar nu si prezenta. Aceleasi maini care te cunosc, dar nu te simt. Aceleasi maini care iti acopera capul sa nu te ploua, dar nu te iau in brate cand pamantul iti cade de sub picioare. Aceleasi maini care te strang la pieptul  persoanei iubite. Aceleasi maini care iti sterg lacrimile. Aceleasi maini care scriu poezii de dor. Aceleasi maini care simt iarba si vantul. Aceleasi maini care mangaie parul lui. Aceleasi maini care ii simt bataile inimii si care ii alunga durerea. Sunt aceleasi maini. Mari, mici, fragile, aspre, fine. Aceleasi maini. Trebuie doar sa le folosim asa cum trebuie.

duminică, 2 iunie 2013

Azi nu

Azi nu ma mai gandesc la tine ca la ceva mai mult decat un simplu prieten.
Azi nu mai simt fluturasi in stomac, cand te vad.
Azi nu mai esti singura persoana ce imi traverseaza mintea.
Azi nu mai am timp si pentru tine, pentru ca incerc sa ma simt eu bine.
Azi nu mai plang din cauza ta.
Azi nu mai lupt pentru tine.
Azi nu mai esti lumea pentru mine.
Azi nu iti mai simt mirosul.
Azi nu mai am nevoie de imbratisarile tale.
Azi nu te mai vreau.
Azi nu mai am nevoie de tine.
Azi nu mai esti tu motivul pentru care zambesc.
Azi nu te mai iubesc.