luni, 9 decembrie 2013

Nu as schimba nimic


   Te iubesc

   Te iubesc fara motiv si cu toate motivele din lume.
   Te iubesc pentru ca ai o stralucire in ochi, care iti reflecta frumusetea.
   Te iubesc pentru ca esti tot ceea ce credeam ca nu vei fi si nu esti ceea ce credeam ca o sa intalnesc... esti luceafarul ce rasare pe cerul sufletului meu, esti exact ceea ce am nevoie. Esti alinare si liniste, esti mangaiere si imbratisare, esti sarutare si impacare.
   Te iubesc pentru ca nu ma faci niciodata sa ma intreb ce am gresit, ci ma faci sa ma intreb ce am facut de simt iubirea de fiecare data cand sunt cu tine.
   Te iubesc pentru ca ma linistesti chiar si cele mai furtunoase momente, doar printr-un simplu "iubita".
   Te iubesc pentru felul in care ma faci sa ma simt, diferit mereu, minunat mereu. Chiar si atunci cand ma superi, chiar si atunci cand esti somnoros si ma ignori, chiar si atunci cand imi inchizi telefonul si incerc sa nu te sun, dar mi se face prea dor de tine, ma faci sa-mi spun "Nu am cu cine.." si ma faci sa te iubesc mai mult decat inainte.
   Te iubesc pentru omul care devin cand sunt cu tine sau ma gandesc la tine.
   Te iubesc pentru fiecare bataie in plus a inimii mele, atunci cand imi spui "Te iubesc!".
   Te iubesc pentru fiecare propozitie pe care o spui si pentru fiecare cuvant pe care nu il spui.
   Te iubesc fara sa gandesc, te iubesc fara sa clipesc, te iubesc fara sa respir. Pentru ca iubirea ta ma invata din nou sa traiesc. 
   Te iubesc pentru faptul ca lumea asta defecta, pare perfecta cand sunt cu tine. Pare perfecta pentru ca te vad doar pe tine si tu, pentru mine esti perfect.
   Te iubesc pentru ca, desi uneori e greu fara tine, sunt fericita, iubita si nu as schimba nimic.