vineri, 2 noiembrie 2012

Ganduri

  Eu. Desi nu arat, sunt o persoana fericita. Fericita ca am familia langa mine, un caine care ma iubeste orice as face si niste amintiri frumoase, cu niste oameni care au fost odata speciali. Niciodata nu am fost buna la impartasirea sentimentelor sau la aratarea lor. Le-am simtit pentru mine. Cine a stiut sa le descopere si sa ma descopere si pe mine, inca e alaturi de mine. Cine nu, a plecat. 
  Desi unele persoane pareau sa ma cunoasca mai bine decat mine, stiau doar ceea ce stia toata lumea. Chiar daca dezamagirea a fost imensa atunci cand persoanele la care am tinut au plecat, sunt o fata puternica si am stiut sa trec peste. Si intotdeauna o voi face. Desi pierdeam noptile plangand sub perna, am preferat sa nu spun asta nimanui. Nu am nevoie de "mila" cuiva caruia nu ii pasa.
  Probabil din acest motiv m-am obisnuit sa imi si resping toti prietenii pe care mi fac. Pentru ca stiam ca mai devreme sau mai tarziu, daca ma atasez de ei, ma vor dezamagii. Mereu traiesc cu impresia ca ce e prea mult strica, asa ca fiecare prietenie mai stransa, o stric. Asta sunt eu.
  Probabil de'asta si cand am avut singura mea relatie, cand a inceput sa devina mai serioasa, am facut lucruri ca sa o stric. M-am speriat de iubirea pe care o simteam. Am fugit de ea.
  Poate pentru ca imi e teama de iubire, am nevoie doar de cineva care sa ii pese daca ma trezesc a doua zi si sa imi spuna "Noapte buna!", gandindu-se ca nu poate adormi daca nu sunt ok. Nu vreau sa ma iubeasca, vreau doar sa imi fie alaturi si sa ma sustina.Am nevoie de cineva care sa ma scoata la o plimbare si sa ma tina in brate daca imi e frig, in loc de cineva care sa ma scoata la un suc si sa imi dea geaca daca imi e frig. Am nevoie de cineva care sa ma invete in timp ce e iubirea, nu sa mi-o ceara. Am nevoie de cineva care sa imi cante, chiar daca are o voce oribila, doar sa ma faca sa zambesc. Am nevoie de cineva cu care sa imi pierd timpul degeaba, ramanand cu amintiri placute. Am nevoie de cineva care, chiar daca imi va frange inima, se va intoarce la mine; doar daca esti ranit simti ca treiesti cu adevarat. Am nevoie de cineva care are nevoie de mine. 

Alexandra P.